Vállalkozásunk valódi családi cég. Gyakran külső partnerekkel egészülnek ki erőink, de az alapító építész "mag" mellett 2010-től okl.építész tervezőművész leányunk is részt vesz a közös munkában. A szó igaz értelmében kisvállalkozás vagyunk - ugyanakkor sokoldalúak: a tervezés mellett további szakmai szolgáltatások egész sorával állunk megbízóink rendelkezésére.

Nézze meg referencia anyagainkat és keressen bennünket a megadott elérhetőségek bármelyikén.

/ MÉRMŰ Szakmai Team

Bubla Zoltán építész

A debreceni főiskolás évek után ugyanott 3 esztendőnyi tervezőirodai gyakorlatot szereztem. 1973-tól huszonegy és fél évet dolgoztam Keszthelyen a műszaki igazgatásban (87-től műszaki osztályvezető, 1991-től városi főépítész munkakörben), közben magántervezőként épületek hosszú sorát terveztem. 1995-től családi cégünk kültagjaként a paletta tovább bővült (település- ill. területfejlesztési és turisztikai tervek megalapozása, építészeti értékfelmérések sorozatával). Ugyanezen időponttól kistérségi menedzserként is működtem, három évet főállásban is eltöltve a Kistérségi irodában (közben jelentős bel- ill. külföldi pályázatírási és projekt megvalósítási, menedzsment tapasztalatokat szerezve). 2014.-ben részt vettem, ill. vizsgát tettem a "ZÉRÓ Energia Épületek – Felkészülés a 2010/31-es Energetikai direktíva végrehajtására" c. képzésen. Évek óta a Keszthelyi Turisztikai Egyesület (TDM) és a Keszthely Térségi Vállalkozók Klubja Egyesület soros elnöki tisztét is betöltöm. 2015-től alapító tagja vagyok a Keszthelyi Városvédő Egyesületnek is.

Bubláné Bucsy Ágnes építész, kivitelező

A debreceni építőipari műszaki főiskola elvégzése és három év műszaki igazgatási munka után tizenöt esztendőt dolgoztam a nagyvállalati kivitelezésben: a műszaki előkészítéstől az építésvezetői munkakörig. Lakások, intézmények és más épületek (szálloda, uszoda, üzletház) egész sorának építését irányítottam Keszthelyen és Hévízen. Közben magántervezőként számos ház terveit készítettem el. Három év egyéni vállalkozói működés után 1994. februártól vezetem családi cégünket - a tervezés mellett személyemben az épületek kivitelezésének szervezése, a felelős műszaki vezetés teendőit is vállalva. A 90-es években esztendőkön át beruházói feladatokat láttam el egy szállodalánc Keszthely és környéki fejlesztéseinél. 1998-tól a tevékenységünk kibővült az ingatlanforgalmazással. 2014-ben részt vettem, ill. vizsgát tettem az "Akadálymentesség és egyetemes tervezés építészeti szempontjai, műszaki követelményei" c. képzésen. 2000-től tagja vagyok a Nők a Balatonért Egyesület Keszthely és Vidéke Csoportjának, 2015-től alapító tagja vagyok a Keszthelyi Városvédő Egyesületnek is.

Bubla Ágnes Márta okl. építész tervezőművész

A keszthelyi Vajda János Gimnázium után a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Karán végeztem 2012-ben építész szakon, az Építész Kamara különdíjával. Ugyanebben az évben a MÉK-MÉSZ diplomadíj pályázatán - építészet kategóriában, és a f_f_f "fiatalok feketén fehéren" 2013 pályázaton díjazást nyertem. 2009. és 2010. tavaszi félévében az Universitá degli Studi di Cagliari egyetemen Erasmus ösztöndíjjal Szardínia szigetén tanulhattam, és szerezhettem külföldön is szakmai gyakorlatot (C+C04 Studio). Egyetem alatt Keszthelyen és Pécsen gyakornokoskodtam építész irodákban és kivitelezésben. 2012. óta Budapesten, a MYD-II belsőépítész és a Minusplus építészirodában töltött évek után 2015-től egyéni vállalkozóként dolgozom: építészet, belsőépítészet, bútor-, grafikai tervezés és kirakatrendezés területeken. 2015 óta a Zala Megyei Építész Kamara tagja vagyok, építész és belsőépítész aláírási joggal (É-20-0313, BÉ-20-0313) rendelkezem. A MÉRMŰ Bt. családi vállalkozásban 2010 óta közreműködöm és 2015 óta tagja vagyok a cégnek.
www.linkedin.com/in/agnesbubla
www.behance.net/agnesbubla